Javni natječaj za zapošljavanje na neodređeno vrijeme

01. 08. 2018. Trgovačko društvo DRŽAVNE NEKRETNINE d.o.o. objavljuje natječaj za zapošljavanje na određeno vrijeme na radna mjesta:

  1. STRUČNI SURADNIK ZA POSLOVNE PROSTORE, Služba za zakup, status i javna nadmetanja, Sektor za poslovne prostore – jedan izvršitelj (mjesto rada: Zagreb)
  2. REFERENT ZA NAPLATU POTRAŽIVANJA, Odjel naplate, Služba za financije i računovodstvo, Sektor za ekonomsko-financijske poslove – jedan izvršitelj (mjesto rada: Zagreb)

Na javni natječaj mogu se ravnopravno prijaviti osobe oba spola, a rok za podnošenje prijava je 9. kolovoza 2018. godine.

Sve informacije o prijavi na natječaj kandidati mogu dobiti na kontakt broj telefona 01 2657 513, 01 2657 512, 01 2657 667 ili na adrese elektroničke pošte: maja.djerek@hr-nekretnine.hrolja.budisavljevic@hr-nekretnine.hrmorana.esih@hr-nekretnine.hr.

Stručni suradnik/stručna suradnica za poslovne prostore obavlja stručne poslove iz područja rada Službe uz nadzor i u suradnji s nadređenima, prati i surađuje u realizaciji poslovnih aktivnosti iz djelokruga Službe, unosi i ažurira sve podatke iz nadležnosti Službe u relevantnim aplikacijama, pribavlja svu potrebnu dokumentaciju glede predmetnih nekretnina, obavlja i druge poslove po nalogu/ovlaštenju voditelja Službe, direktora Sektora ili Uprave.

Referent/referentica za naplatu potraživanja obavlja administrativne, prijepisne, arhivske i pomoćne poslove, vrši unos svih relevantnih podataka iz djelokruga rada u knjigovodstveni program, priprema dokumentaciju za utuženja po uputi Voditelja odjela, priprema podatke za mjesečne obveze i upitnik o fiskalnoj odgovornosti po uputi voditelja Odjela, obavlja i druge poslove po nalogu/ovlaštenju voditelja Odjela, Službe, direktora Sektora ili Uprave.